Luxemburgstraat 5, 5171 PK Kaatsheuvel
+31 (0)88 33 22 310
29 aug 2017
vacature commercieel medewerker

Vacature Commercieel medewerker binnendienst

Uw Bed Professional BV is een groeiende organisatie gespecialiseerd in slaapcomfort voor de zakelijke markt. In de 10 jaar dat we bestaan hebben wij vanuit Kaatsheuvel een mooie reputatie opgebouwd in de recreatieve markt en hotelbranche. Wij verkopen onder andere boxsprings, stapelbedden, matrassen, matrashoezen en bedtextiel. Onze klanten bevinden zich in Nederland, Duitsland en België.

Ter versterking van ons verkoopteam zijn wij opzoek naar een commercieel medewerker binnendienst voor 16 uur per week.

Ons verkoopteam bestaat momenteel uit 2 personen. Als commercieel medewerker binnendienst ondersteun je de verkopers. Daarnaast benader je actief de markt om omzetkansen te creëren. Je bent in deze afwisselende functie het aanspreekpunt van de klant, de verkoop binnen- en buitendienst en interne afdelingen.

Jouw taken en verantwoordelijkheden:
• Telefonische acquisitie
• Opvolgen van leads uit commerciele activiteiten
• Verzorgen van het ordertraject
• Aanspreekpunt voor klanten (telefonisch en in de showroom)
• Aftersales
• Ondersteuning commerciele activiteiten zoals beurzen

Wij zoeken:
We zijn op zoek naar een proactieve, flexibele teamplayer met:
• MBO/MBO+ werk- en denkniveau
• Ervaring in telefonische acquisitie
• Goede communicatieve vaardigheden
• Commercieel inzicht
• Klantgerichte en oplossingsgerichte instelling
• Een goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse, Duitse en bij voorkeur een 3e taal Engels of Frans
• Goede vaardigheden in Office (Word, Outlook, Excel)
• Zelfstandige en leergierige werkhouding
Affiniteit met bedden/meubel branche en/of toerismebranche is een pré

Wij bieden:
Naast een marktconform salaris bieden wij een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden, waaronder:

• In overleg de 16 uren flexibel over de week te verdelen
• Volop mogelijkheden om te leren en te groeien
• Goede werksfeer in een klein en gedreven team
• pensioenregeling

Belangstelling?
Stuur je CV en motivatiebrief voor 30 september 2017 naar email: john@uwbedpro.nl Binnen 2 weken ontvang je van ons bericht.
Voor nadere informatie over deze functie kun je via hetzelfde mailadres contact opnemen met John Grootswagers, directeur Uw Bed Professional.

17 aug 2017
Bronco Kleurenoverzicht

Hoeveel kleur krijgt uw hotelkamer?

Een kleurrijke boxspring

Maak uw hotelkamer uniek. Door de juiste kleuren te kiezen kunt u zich onderscheiden van de massa. Een boxspring neemt minimaal 4 vierkante meter van uw kamer in beslag en biedt dus een uitgelezen kans om een statement te maken. Wist u dat u bij ons boxsprings in meer dan 20 kleuren en in diverse stofsoorten/ kunstleer kunt bestellen? Boxsprings voorzien van een kleurige kunstleer die perfect aansluiten op uw verhuuraccommodatie zijn voor ons dagelijkse kost. Een kleurrijke boxsprings is een lust voor het oog.

In een tijd dat er steeds meer hotelkamers bijkomen is het de kunst om op te vallen tussen alle concurrentie. Een mooie verzorgde hotelkamer maakt indruk en laat een onuitwisbare herinnering achter.

LEES MEER

14 jun 2017
tevreden klanten hotel

Waarom klanten voor ons kiezen – De Top 5

 

De juiste keuze voor een leverancier hangt niet alleen samen met de beste prijs voor het beste product. De Top 5 redenen van onze klanten.

Uw Bed Professional hecht er waarde aan om langdurige relaties op te bouwen met haar klanten. Maar minstens zo belangrijk is de relaties met onze partners/ leveranciers. Want alleen zo kunnen wij onze stabiliteit en groei waarborgen.

Wij denken na over de toekomst, de veranderingen in de markt, de eisen vanuit overheden, milieu, duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. In de loop der jaren hebben wij ervaren dat onze klanten ons waarderen om meer dan ons product.

Dit is de Top 5 waarom klanten voor ons kiezen.
LEES MEER

10 mei 2017
Incontientie matrashoezen Projecta Plus

Incontinentie matrashoezen

Incontinentie matrashoezen hebben het doel om uw matras te beschermen tegen urineverlies. Bovendien wilt u uw matras weer eenvoudig en snel schoon krijgen. In de laatste decennia is er veel veranderd ten aanzien van incontinentie. Uw Bed Professional volgt de ontwikkeling van incontinentie m.b.t. hygiënisch slapen op de voet en heeft daardoor het beste product in huis dat uw bed beschermt tegen incontinentie.

 

Onze incontinentie matrashoezen dragen de naam van het product waarvan wij de hoezen maken: ‘Projecta Plus’ Onze Projecta Plus hoezen zijn al jaren een groot succes in de zorgsector en recreatiemarkt.

LEES MEER

17 aug 2016
Hotelset Narvik

Het Nieuwe Slapen, hygiëne, comfort & gemak

Het nieuwe slapen - meer aandacht voor hygiëne, comfort en gemak

 

Bron: Rubriek Vakinfo, redactioneel artikel door Jaap van Sandijk, Recreactie, uitgave Juli 2016

De consument (gast) is zich de laatste jaren een stuk bewuster geworden van het belang van hygiëne, veiligheid en comfort op het gebied van bedden. Tegelijkertijd zijn er verschillende innovatieve producten op de markt gekomen die hierop inspelen. En die tegelijkertijd voor u de werkdruk verlagen. Je kunt rustig spreken van Het Nieuwe Slapen. Hygiëne, Gemak, Comfort en Veiligheid kunnen tegenwoordig gewoon samengaan bij het creëren van goed slaapcomfort.

LEES MEER

19 mei 2016

Recreatievakbeurzen 2016

Recreatievakbeurzen Hardenberg, Gorinchem en Bad Salzuflen

Recreatievakbeurzen  
Ook dit jaar neemt Uw Bed Professional weer deel aan diverse Recreatievakbeurzen. De doelgroep van deze beurzen zijn de recreatieondernemers en bedrijven die betrokken zijn bij deze interessante markt.

De kracht van deze beurs is al jaren de grote hoeveelheid deelnemers en diversiteit. Mede door het total-service concept van de Evenementenhal zijn deze Recreatievakbeurzen één van de beste bezochte Recreatie Vakbeurzen van Nederland. De beurs in Hardenberg richt zich voornamelijk op de non-food markt en dienstverlenende bedrijven. Terwijl de beurzen in Gorinchem en Bad Salzuflen ook een duidelijke horeca inbreng hebben. Overigens hoeft u zich over de inwendige mens niet druk te maken. Deze beurzen hebben voor de bezoeker gratis eten en drinken. In iedere hal staan kleine stands waar eten en/of drinken is te verkrijgen. 

Uw Bed Professional zal zich dit jaar op 3 beurzen presenteren. Gedurende 3 dagen zal ons verkoopteam (o.a. Wim Hendriks en Jorg Snoeren) de standruimte bemannen. Onze presentatie zal weer bestaan uit het belangrijkste deel van ons assortiment en een aantal innovaties. Uiteraard zullen wij een aantal van onze eigen stapelbedden, boxsprings, matrassen en beschermhoezen presenteren. Maar ook bedtextiel is goed vertegenwoordigd. Wij verwelkomen u graag op één van onderstaande beurzen. De standnummers zullen wij hier later bekend maken.

Recreatievakbeurzen

Recreatie Vakbeurs Hardenberg - Dinsdag 8, Woensdag 9 en Donderdag 10 November
Recreatie Vakbeurs Gorinchem - Maandag 14, Dinsdag 15 en Woensdag 16 November
Horeca & Freizeit Fachmesse, Bad Salzuflen (Dld) Maandag 21, Dinsdag 22 en Woensdag 23 November.

Mocht u hier vragen over hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen. De Evenementenhal en Messezentrum behoren tot dezelfde organisatie en maken gebruik van een uitnodigingssysteem, waarbij wij aangeven welke klanten wij willen uitnodigen. Mocht u twijfelen of u een uitnodiging ontvangt neemt u dan even contact met ons op of stuur een e-mail. Wij zorgen dan dat u door ons wordt uitgenodigd.

Hopelijk tot ziens op één van bovenstaande beurzen.

Wim Hendriks

Belangrijke links:

Recreatievakbeurs Hardenberg

Recreatievakbeurs Gorinchem

Horeca & Freizeit Fachmesse Bad Salzuflen

17 apr 2016

Boxsprings voor lange mensen

Boxsprings voor lange mensen in 2 uitvoeringen

De Nederlander behoort tot de langste mens ter wereld. Op zichzelf een bijzonder gegeven, maar voor de echt lange mens vaker ongemak dan gemak. Zo ook bij de aanschaf van een goed bed. Natuurlijk kun je in Nederland bijna alles op maat laten maken, maar dat betekent vaak dat je flink moet betalen voor 'maatwerk'. Wij van Uw Bed Professional maken boxsprings voor lange mensen tegen normale kosten.

LEES MEER

22 feb 2016

Uw Bed Professional bestaat 10 jaar in 2016

Uw Bed Professional in 10 jaar serieuze speler op de Europese beddenmarkt voor professionele gebruikers.

In het voorjaar van 2006 hebben wij in Kaatsheuvel ons bedrijf opgericht. Met het doel om bedden voor de professionele project te ontwikkelen zijn wij gestart met een bescheiden assortiment slaapproducten. Nu 10 jaar later kunnen wij ieder project, groot of klein, aan en leveren wij in Nederland en daarbuiten stapelbedden, boxsprings, matrassen en beschermende matrashoezen aan de professionele eindgebruiker.

Wij willen deze 10 jaar vieren met onze klanten en relaties. Daarom komen wij iedere 2 maanden met een bijzondere actie.

LEES MEER

22 feb 2016

Europese normen voor Stapelbedden

Productaansprakelijkheid en veiligheid is in de Nederlandse Horeca- en Recreatiemarkt een belangrijk onderwerp bij nieuwbouw en renovatie. Overheden leggen de recreatie- en horecaondernemer steeds strengere eisen op voor hun accommodaties.

Uw Bed Professional heeft al jaren 2 unieke stapelbedden die aan deze normen voldoen en in September 2014 hebben we daar een nieuw model aan toegevoegd.

Mocht u specifiek interesse hebben naar onze veilige stapelbedden, neem dan even contact met ons op.